Ancient SFtim

Join the forum, it's quick and easy

Ancient SFtim
Ancient SFtim
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NEMEZIS - Radoslav Slavnić

Ići dole

NEMEZIS - Radoslav Slavnić Empty NEMEZIS - Radoslav Slavnić

Počalji od Coffin Annal Sre Dec 21, 2011 7:46 pm

Evo malo besramne self-promocije.
Posle višegodišnjeg krčkanja i više nego mukotrpne potrage za izdavačem, štamparijom i finansijskim sredstvima, NEMEZIS - inače, tekst koji je bio namenjen za apokaliptični konkurs u organizaciji Gorana Skrobonje,a koji nije prošao, što se ispostavilo kao odlična prilika da se doradi i produži - je iz stadijuma elektronskog rukopisa, prešao u ukoričenu, papirnatu varijantu, moj prvi roman. Izdavač je "SRPSKA KNjIGA M" iz Rume, žanr je na granici između fantastike i horora sa uplivima socijalne tematike.
Zaplet prati naizgled sasvim prosečnog mladića koji pokušava da se snađe u vreme petooktobarske revolucije, dok mu izvesne nepoznate sile najavljuju da će se sudbonosnog petog oktobra desiti i nešto više od smaka Slobine ere.

Deo iz recenzije koju je napisala Mira Švonja.

"Slavnić ovim romanom pokazuje kakvu percepciju ondašnje, ali i sadašnje realnosti ima današnji mladi intelektualni sloj u ovoj zemlji; sloj koji ima šta da kaže o celokupnom viđenju već viđenog, koji ima pravo da, u ime svoje normalne i bolje budućnosti, sve to prezentira starijim generacijama savremenika.
Ovaj roman je vrisak apela da se nigde nikad ovakva istorija ne ponovi, ne bi li joj savremenici ostali normalni, ne bi li imali budućnost."

Za sve dodatne informacije oko preuzimanja, ukoliko sam uspeo nekoga da zainteresujem, obratite mi se ili ovde, ili putem pm-a.

Coffin Annal

Broj poruka : 1
Datum upisa : 21.12.2011

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu